Nyilván senkinek sem kell ismertetni, hogy gyönyörű országunkat milyen mocskos, aljas események színesítették a tegnapi napon. Elnyomott, meg nem értett, mindenki által üldözött szegény melegeket dobálták, ütötték, verték...

Mégis miben bíztak? Miben, amikor papnak öltözötött "ember" egy kereszttel imitál kéjelgést? miben, amikor a fél várost megbénítják csak azért, mert párszáz rózsaszín szoknyás elmebeteg reklámozza magát az utcán?

Persze ilyenkor egyből beindul a homokszem gépezet, és jönnek az ahhoz hasonló dolgokkal, mint pl. "ha nem tetszik, nem kell nézni"... DE MÉGIS HOGY BAMMEG? 1 hónapja csak ez szól a tv-ben, rádióban, mindenhol ezt olvasni a neten, és egy egész napra felborítják a város közlekedését. Valaki árulja el, hogyan ne vegyünk tudomást róla?

Apropó közlekedés... mindenféle képpen ironikus, hogy szinte több rendőr védte a melegeket, mint ahányan azok felvonultak. Mégis miért? Hol van ez a sok semmirekellő, mikor 12 éves purdé késel a blahán? Hol van ez a sok semmirekellő, mikor a bácsinak minden éjjel kifosztják a kertjét, és végső elkeseredésében a kiutat csak az elektromos kerítésben látja? Hol vannak, mikor többséget kell a kisebbségtől megóvni?

Horn Gabika szerint ilyen események európa más országaiban nem történhetnek meg. Érdekes, más európai orszgában olyan esetekről se hallani, hogy a miniszterelnök a választási győzelem után, zárt körben bevallja, hogy tulajdonképpen szart se csináltak, és mikor kiderül az egész, még büszke is erre! Európa más országaiban a már említett kisebség nem terrorizálja a többséget, és semmi képpen sem aszisztál ehhez a rendőrség.

De ez még mind rendben is lenne, mert magyarországon élünk...

Vicces az is, hogy természetesen a díszmagyaroknak árpád sávos zászlócskával kell tojást dobálni, mert eme nemzeti jelkép elengedhetetlenül szükséges minden ilyen alkalomra. Kár, hogy szegények még nem tudják, hogy ez kb a rózsaszín tangákkal és a vörös parókákkal van egy szinten. És itt most nem a zászlót minősítem, hanem az embert.

Újdonsült nagy szerelmem, Lévai Katalin, eu-s parlamenti képviselő, aki Szeteyvel utazott együtt egy rendőrlimuzinban, az ellenük irányuló támadás miatt elképesztőnek nevezte a Budapesten

"uralkodó lincs- és pogromhangulatot"

Kiscsillag, ha egy önmagát felvállaló meleggel vonulsz fel egy melegfelvonuláson egy olyan országban, ahol a kis barátaid által elkúrt évek miatt a kisfarokkomplexussal rendelkező díszmagyarok minden, tömegeket megmozgató rendezvényen a melegekkel egy színvonalon "megmutatják magukat", akkor ne kezdj el sírni, ha a hajadon landol a tojás. Az különben is jót tesz a hajnak, eztis egy díszbuzitól tudhatjuk.

Meleg büszkeség? Mire büszkék? Egy egyszerű genetikai gixer miatt ők a kukira gerjednek, és nem a puncira. És ez olyan jó? Érdekes, én meg nem, mégsem vagyok ezzel több, vagy kevesebb. Sőt, a pedofília is ugyanilyen genetikai gixer, melyhez gyakran hozzájárul a gyermekkorban történt negatív sokkhatás is akár, amit biztos nem az első csók okoz az oviban. Ott tartunk, hogy a melegfelvonulás indokait ha a pedofilok felvonulásához felhasználjuk, ugyanazt az eredményt kapjuk. A kérdés már csak az, hogy akkor a pedofilok miért nem vonulnak, és a melegek miért?

Mielőtt vádolna valaki, nem vagyok homofób. Ők is ugyanolyan emberek, mint bárki más. Csak azt nem értem, miért reklámozzák magukat, ha ugyanolyan jogokban részesülnek, mint az átlag ember (esetleg meg kell találni néhány kiskaput), miért provokálják a többséget, és ami a legfontosabb, miért lepődnek meg, ha a provokáció nem tetszik valakinek?

És ami a legfurcsább... miért pont a melegfelvonulás előtt likvidálják a kuruc.info-t, és társait???

A bejegyzés trackback címe:

https://raverdesigner.blog.hu/api/trackback/id/tr98555593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kishuje 2008.07.06. 21:25:03

MELEG BÜSZKESÉGRŐL ÍRNI...
illik akkor tudni a hátteret....

A hatvanas években lezajlott szexuális forradalom és virágzásnak indult ellenkulturális mozgalmak a meleg és leszbikus mozgalomban is felszínre hozták a korábbi megalkuvónak ítélt stratégiákkal szembeni elégedetlenséget. A nőjogi és antirasszista mozgalmakhoz hasonlóan kialakult egy radikálisabb, a felszabadulás fogalma köré épülő melegmozgalom (a korszak legjelentősebb észak-amerikai csoportusulása is a Meleg Felszabadítási Front (Gay Liberation Front) nevet viselte). A mozgalom emblematikus eseménye az 1969-es Stonewall lázadás, amikor egy meleg bár közönsége szembe szállt az őket zaklató rendőrökkel. A stonewalli események emlékére szervezik meg számos országban évről évre a meleg büszkeségnapi felvonulást.

A hetvenes-nyolcvanas évek során a meleg felszabadítási mozgalom folyamatosan vesztett radikális hangvételéből, és egyre inkább a jogegyenlőség és a társadalmi elfogadás kérdései kerültek a mozgalom középpontjába. A „szexuális felszabadítás” jelszavának helyét átvette a „jogaitól megfosztott kisebbség” retorikája. A jogegyenlőség biztosításának elsődleges eszköze azonban továbbra is a láthatóság megteremtése, a szexuális irányultság nyílvános felvállalása maradt.

kishuje 2008.07.06. 21:35:07

egy évben egy alkalommal, 4 óra... ennyit kérnek, kérünk...

azt, hogy összemosod a pedofilokat és a melegeket, azon csak azért csodálkozom, mert egy blogger csak olvas a neten... ha máshol nem...
de te nem... ezért segítek...

A pedofília létezik mind heteroszexuális, mind homoszexuális változatban.

A homoszexualitás és a pedofilia nem feltételezi egymást. A homoszexuálisok többsége felháborodik azon, ha „egy kalap alá veszik” egy „gyermekmolesztálóval”.[3]

Tény, hogy a leleplezett pedofilok igen magas százaléka homoszexuális, azonban világosan kell látni ennek a hátterét. Az is tény, hogy az ilyen személyek többsége férfi, mégpedig olyan homoszexuális férfi, akinek környezete előtt az ilyen vonzalmát titkolnia kell.

Az (általában) saját rokonságában elkövetett pedofil visszaélés leginkább annak tudható be, hogy az idősebb fél a lelepleződéstől tartva inkább a vele azonos nemű kiskorúval közösül és éli ki nemi vágyait – mivel a gyermek az ilyen közeledéssel szemben legtöbbször védtelen, nem mer szólni az ilyen esetről, vagy ha mégis megtenné, az esetek egy részében valószínűleg nem hinnének neki.

A pedofíliát a szakemberek többsége szerint nem szabadna „összemosni” a homoszexualitással, hiszen a pedofília jelenleg a parafíliák közé sorolandó, a homoszexualitás pedig a szexuális irányultságok közé.

a családon belüli pedofília sok esetben marad rejtve, mert senki nem szeretné a családját kellemetlenségnek kitenni...

de gondoljunk csak a nem rég lebukott nagypapára, akitől 13 éves unkokája egészséges gyermeknek adott életet.... bár szellemi fogyatékos kislányról és 64 éves heteró nagypapáról van szó...

ne?

Mr.RaverDesigner 2008.07.06. 23:04:35

Örülök, hogy látlak kishuje. Olvasok wikipédiát, és "más" oldalakat is. Úgy gondolom, hogy elég széles a látóköröm ilyen téren. Viszont emlékeztetnélek rá, hogy ez egy blog, amely a személyes véleményemet tükrözi. És ha már itt tartunk, azt is meg szeretném jegyezni, hogy nem azzal van a bajom, hogy felvonultok, hanem azzal, ahogyan azt teszitek...

kishuje 2008.07.06. 23:24:24

ezzel nekem is van gondom, de hidd el... ez a világon mindenhol így zajlik.. egy különbséggel...

hogy nem csak buzik, hanem meleg is és heterók is vonulnak..

szülők, család, barátok, szomszédok... együtt, egymásért...

én is vonulnék bárkiért, akit védelemre szorul... bárkiért... (tibet, irak, zsidó, cigányok), ha az a felvonulás nem szolgál alantas politikai érdekeket...

pl azért az emberért is, aki most szolgáltatott igazságot magának azzal, hogy árammal védte magát, családját, házát... (nem vagyok cigányellenes.. magam is félroma vagyok.... de én akarok és tudok is dolgozni, szeretnek, megbecsülnek....

messzire kanyarodtam a melegektől..

szóval az idei felvonulás szerintem vállalható volt...
ha megnézed az utolsó videót, talán te is elfogadod ezt...

blogtársi üdvözlettel!
KH
az okos:)

petya 2008.07.07. 10:19:13

vállalható volt?
Magyarországon a legtöbben még nem (elég) toleránsak a melegekkel. Számolni lehetett a radikálisokkal, hogy ott lesznek. Akkor miért nem lehet szimplán felvoulni? miért kell tangás férfiaknak egymást csókolgatniuk egy kamionon? Ha ugyanezt csinálnák heterok fényes nappal, azzal is bajom lenne (volt..)
egyébként, szerencsére, a legtöbb meleg elhatárolódik ettől, nem volt ott, szal nem tudom, hogy akkor miért is kell a felvonulókat védeni? szombaton a két szélsőséget láthattuk az utcán (legyenek melegek, vagy heterók)

kishuje 2008.07.07. 23:04:21

:)))

itt elvekről van szó... nem külsőségről...

a létezés jogáról... miért?

mert az általad emlegetett heterók a létezésünk, itt élésünket vonják kétségbe...

és erre adják ezt a választ a tangás, egymást dugását imitáló nyunyók!

mert nekik nincs más eszközük...

és legyen itt egy másik hír, egy másik országból... abból az angliából, mely nagyban hozzájárult a náci németország legyőzésében... érdekes...

MTI
| 2008. július 5., szombat 21:12

Minden eddiginél nagyobb melegfelvonulás volt szombaton Londonban; a népünnepély hangulatát öltő rendezvényen óvatos becslések szerint is félmillióan vettek részt. A fő menet az Oxford Circustől haladt a híres Trafalgar-térre, ahol legalább 100 ezren gyűltek össze. A Nelson-szobor tövében kirakodóvásár, különböző társadalmi szervezetek pavilonjainak százai várták a részvevőket, és hatalmas koncertsorozat is volt szinte egész nap. A téren megjelentek a brit szakszervezetek is, amelyek sátraiban a homofóbia elleni kampánykiadványokat osztogattak.

A menetet Boris Johnson, London újonnan megválasztott konzervatív polgármestere vezette rózsaszín kalapban, jóllehet őt korábban többször is azzal vádolták, hogy egyes kijelentései a homoszexuálisok ellen irányulóként értelmezhetők. Az idei londoni Gay Pride - melegbüszkeség - felvonulás mottója azt volt, hogy "Az emberek közül néhányan melegek - törődjetek bele". Ezt a jelszót számos plakáton és transzparensen látni lehetett. Az idei rendezvényen először vehettek részt a hadsereg, illetve rendőrség meleg tagjai egyenruhában.


hát... messze van még EURÓPA... nagyon messze...

Vidéki 2008.07.15. 11:22:28

Egyetértek a szerzővel. A melegek jogai Magyarországon biztosítva vannak. Értelmetlen dolognak tartom, hogy fogyatékosságukkal kérkednek és propagálják aberrált életformájukat.
De az már mindennek a teteje, hogy a vallásos embereket miért kellett provokálni (papi ruha, biblia, óriásplakát, hogy Jézusnak két apja volt)
A rendőrség ezt jól érzékelte, ezért először a felvonulást nem engedélyezte, de aztán politikusok, akik a provokálásban érdekeltek, rátelefonáltak a rendőrségre, mire az megváltoztatta álláspontját.
Hatalmas rendőri erőt kellett bevetni. Ilyen estekben mindig van bőven rendőri erő, de ha az egyszerű embereket kellene megvédeni a megélhetési bűnözőktől, a rendőrhiány miatt nincs rá mód!

kishuje 2008.07.19. 11:38:31

fogyatékosság????????

Alensha 2009.07.11. 03:50:05

"Mielőtt vádolna valaki, nem vagyok homofób."

basszus, bele nem merek gondolni, miket írnál, ha még homofób is lennél :D
süti beállítások módosítása