20 éves az SzDSz.

Az SzDSz azóta küzd, a kirekesztés, a sovinizmus, a nacionalizmus és a rasszizmus ellen, jelenleg a kormány egyik bérlakatja. Semmit nem tud keresztülvinni, egyik csomagot ötli ki a másik után, de ezeket egyszerűen lehetetlen megvalósítani, mert az ellenzék rendszeresen instruál, destruál, obstruál és menstruál, főleg a Fidesz és mögötte Orbán Viktor, és ezt Orbán Viktor nem most kezdte.

1989-ben a Hősök terén mit mondott? Hogy a kommunistákat a földbe kell döngölni, hát mi ez ha nem a színtiszta kirekesztés? Hát lehet egy csodálatos utópia letéteményeseivel, akiknek tevékenysége 100 millió halottnál többet nem igényel. Lehet így beszélni? -Nem! És utána mit mondott? -A szovjetek távozzanak! Így beszélt azokról, akikkel 45 évet éltünk békében barátságban. Hát mi ez ha nem a színtiszta nacionalizmus, irredentizmus és sovinizmus?

Kérem a metró már rég kész lenne, de éjszaka az ellenzék, feltüzelve Orbán Viktortól, Árpád-sávos stop jeleket mutat az alagútban.

Természetesen könnyű volt az Orbán-kormány dolga, mert mi konstruktív ellenzék voltunk, ezért sikerül a külső és belső adósságot leszorítani, az inflációt leszorítani. Mondok egy nagyon egyszerű dolgot, csak hogy értsenek. Tudomásul kell venni, hogy a világ mára multikulturális lett, tehát aki azt mondja, hogy annak a posszibilis nyugati befektetőnek ne adjuk el az ivóvizet, az micsoda? Kirekesztő, irredenta, soviniszta rasszista, nem?! Ezt így kell látni.

Kérem, miket építettek? Hát a párkányi-híd, kérem az maga az irredentizmus, hát a párkányi-híd az a virtuális Trianon, ami mögött ott settenkednek ezek a szélsőséges, feltüzelt figurák. Nemzeti Színház, már önmagában kirekesztő. Melyik mozit hozták rendbe? –Uránia Nemzeti Filmszínház. Érzik a színtiszta kirekesztést? Hát a Terror Háza az a kirekesztés fészke, hogy lent ott van hogy bűnösök fala. Hát honnan veszi a bátorságot az ellenzék, hogy konkrétan a Fidesz, amely mögött Orbán Viktor áll hátizsákkal és közben kacsintgat? Csak egy kicsit gondolkodni kell, erre tanít 20 éve az SzDSz.

Hát ma már egy baloldali gondolat nem is hallatszik, mert mindent túlharsog az ellenzék elsősorban a Fidesz, illetve Orbán Viktor által gerjesztett nacionalizmus, sovinizmus. Kérem megállapították, hogy Orbán Viktor személyesen, elváltoztatott hangon egy ürgebőr fülű tésztaszűrőbe beszélve rendszeresen betelefonál Bolgár úrnak, és bomlaszt és destruál. Abban a műsorban ahol Bolgár úr mindent elkövet Oros Józseffel kéz a kézben, hogy a műsort kiegyensúlyozza. És a legújabb, a fotókon megállapítható: - ki volt a dunaszerdahelyi futballstadion kemény magjában az ellenzék vezére, hátizsákjában irredentizmussal, ürgebőr sapkában? –Maga Orbán Viktor.

20 éves az SzDsZ.

 

(forrás: showder.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://raverdesigner.blog.hu/api/trackback/id/tr82817945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása