Először is mindenkinek a nénikéjét. Aki meg magára veszi, annak biztosan megvan rá az oka, és a továbbiakban úgy érzem, nem feltétlen kell egymás társaságát keresnünk, ugyanis a későbbiekben még netán magára ismer 1-2 bejegyzés alkalmával.

Másodsorban leszögezném, hogy nem vagyok normális. Ezt már több alkalommal, több helyen sikerült saját magamnak és másoknak is bizonyítanom. Ennek ellenére véleményem szerint ez csak jó, mert ki szereti a normális embereket?

Végül úgy gondolom, hajtsuk álomra a fejünket eme csodás nap után, hiszen ha jó helyen voltunk jó időben, és éppen eleget nyaltunk az illetékes személyeknek, akkor talán nem csapott a házunkba villám, és a szokásos földrengéseket is megúsztuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://raverdesigner.blog.hu/api/trackback/id/tr90510440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása