Ezen is túl vagyunk. Az eredményeket mindenki ismeri.

Az, hogy az mszp és jobbik azonos szinten áll, lehet azzal magyarázni, hogy nem mentek el a szocik szavazni, lehet azzal, hogy megerősödött a "szélsőséges" nézet az országban, lehet azzal, hogy nem népszerű a bajnai (direkt kis betűvel) féle válságkezelés. Arra természetesen nagy szerelmem, az egyetlen lendvai ildikó (szintén direkt kis betűvel) sem mert kitérni, hogy talán az elmúlt 7 év elkúrása, abból is az elmúlt 3 év masszív szopatása miatt tart a maszop ilyen mélyrepülésben. Arra nem gondolnak, hogy erről csak ők tehetnek, senki más. Az elsőosztályú médiamegnyilvánulásokból természetesen nagy adaggal kaptunk tegnap estére, hiszen lendvai értelmezésében a választó nép felhatalmazta őket, hogy folytassák a válságkezelést. Valamint hogy számítottak erre, hiszen a közvéleménykutatások is ezt jelezték. Érdekes, nem olyan rég még az volt a szocik fő mondata, hogy ők nem közvéleménykutatást akarnak nyelni, hanem választást, és a közvéleménykutatásokkal nem kell foglakozni. Hova tűnt ez a szemlélet? Ezt is elkúrták? Meglátásom szerint talán ideje lenne most már kormányozni is, nem csak kezelni, csak ugyebár azt meg nem tudnak. Az este folyamán elhangzott az elmúlt időszak legaljasabb mondata is. Mégpedig hogy a nemzetmegmentő szocialisták sajnálják a viharkárok áldozatait, és természetesen megsegítik őket. Süllyed a hajó gyermekeim, süllyed ezerrel, a lendvai féle patkányhorda pedig körmük szakadtával kapaszkodik és visít, és ebben a különös állapotban megpróbálnak minden lehetséges aljas kampányfogást, hátha szerezni tudnak még pár szavazót. Ez az MSZP, az igazi, aljas, gátlástalan politikai erő a magyar közéletben.

Az SZDSZ elérte azt, amire egyetlen egy nedves álmukban sem gondoltak. Még az LMP is megelőzte őket. fodor gabika (még mindig direkt kisbetűvel) megilletődött, és köpni-nyelni nemtudó hangneme szívhezszóló volt, talán a lelkem mélyén még meg is könnyeztem őket, de igazság szerint nem fog hiányozni egyik fartúró sem abból a bagázsból.

Ha már a kis pártoknál tartunk, ne feledkezzünk meg a kalapos ibi szupercsapatáról sem, ahonnan csak a pedofil hajlamú bokros lett a befutó, ő is csak épphogy. Azt hiszem ibi is eléri hamarosan célját, és a posztkomcsi mdf is az szdsz sorsára jut. Annak azért örülök, hogy bokros így kivonja magát a forgalomból ismét vagy 5 évre a magyar közéletből, ma reggel már a madarak is szebben csicseregtek, talán pont emiatt.

Aztán ittvan a jobbik. Hiába mondják a szocik, hogy számítottak erre, számítottak ők a faszt erre. Morvai (itt csak a mondatkezdés miatt nem kisbetűvel), és elitalakulata megcsinálta. Ha még egy kicsit több embert tudtak volna mozgósítani, talán még a szocikat is megverték volna. Bízom benne, hogy ha már ilyen mennyiségű szavazatot kaptak, akkor elgondolkodnak küldetésükön, és méltó módon fogják képviselni a hazánkat, gondolok itt arra, hogy az egyes szélsőséges nézetük konszolidálódik, és így valóban elérik azt, hogy helyük legyen a politikában.

A választás nyertese egyértelműen a fidesz, bár viktorkának (igen, még mindig direkt kisbetűvel, és ez már így is marad) a diadalittas ábrázata nem volt éppen szimpi. Igaz érthető egy szinten, hiszen megdöntötték az angol szocik rekordját (eddig az angol szocik nyertek legnagyobb arányban 51%-al még valamikor a múlt évszázadban, a 70es években), bár én erre azért nem lennék ilyen büszke, hogy európa legdegeneráltabb népével verseng a magyar. A maszop után a fidesznek kell legjobban átértékelni a dolgokat, hiszen megjelent a jobboldalon a jobbik is, mint számottevő tényező. A vérfideszes félbuzik rettegnek tőlük, pedig el kell fogadniuk, hogy ha nem lépnek, nem kezdenek tárgyalásokba a jobbikkal, akkor ugyanazon a lejtőn találják magukat néhány héten/hónapon belül, mint a szocik, és csatlósaik. ugyanez igaz a jobbikra is, nekik is kezdeményezniük kell, hiszen összefogás nélkül egyik párt sem fog tudni hosszútávon érvényesülni.

Gratulálok minden kijutott képviselőnek, írigylem őket, 5 évig ingyen kaja, igyen lakás, ingyen kurva, ingyen buli, és csak annyi a dolguk, hogy minden nap bemennek abba az építészetileg szépnek nem mondható épületbe, és olykor belebüfögnek egy keveset a májkrofonba. Hajrá!

Testvéreim ezt is megértük. Hosszú idő után újra felcsendültek a csodás dallamok, újra ploterárnak érezhettük magunkat. Az elmény szinte megfizethetetlen.

Végre elmondhatjuk magunkról, hogy van egy miniszterelnökünk, akinek már a megjelenése is fájdalmat okoz, és akkor még a szeretetcsomagjáról nem beszéltünk. Ám a topmenedzser csupán széles száját mozgatja, mintha éppen valaki analizálná őt hátulról.

Aztán ottvan a ploterár nemzet anyja, a mi Ildikónk, aki önmagát nyeregben érezve most olyan átéléssel énekli a munkáshimnuszt, minta éppen most elégítette volna ki Kovács Laci a díszlet mögött. Nem csoda, hiszen nagy nap ez a mai, hiszen a modern szocializmus elindulhat a Dávid Ibolya által kijelölt normális magyarországért mozgalom irányába, hogy aztán néhány év múlva a magyar baloldal megszűnjön létezni.

Testvéreim hosszú idő után, mint a patkányok a süllyedő hajón felfelé araszolva, és hangosan visítva, ma baloldali testvéreink újra megmutatták foguk vörösét, újra megcsillant a remény, újra nemzetközivé lesz a világ. Érezzük át a dal minden üzenetét, csendben elmélkedjünk rajta, majd értékeljük át életünket, végül vegyünk be két algopyrint.

Mindenesetre azért figyelmükbe ajánlanám kedves szocialista barátainknak a proletár himusz néhány sorát, ami oly kedves, oly nemes számunkra, bízom benne, hogy ezekkel a sorokkal is azonosulni tudnak:

Pusztuljon ez a rablóbanda,
a rabságból elég nekünk.
A lángot szítsuk, rajta, rajta!
A vas meleg, hát ráverünk.

Verj hát rá Ildikó, verj hát rá Gordon, verd hát rá Gordon Ildikóra. Hiszen ma nemzetközivé lett a világ.

De ne feledkezzünk meg a nép vezéréről, Ferencünkről sem. Kívánok minden jót számodra, terjeszd az igét továbbra is, védd az elesetteket, segítsd a szegényeket, anyádnak meg fizesd már ki azt a kurva gázszámláját.

Feri lemond... Ennek most egyesek örülnek, egyesek pedig nem. Személy szerint én abban bízom, hogy végre lesz egy olyan miniszterelnöke az országnak, aki ha megszólal, utána nem emelkedik az euró árfolyama legalább 10 ft-tal, mert nem éppen vicces dolog a sok devizahitelesnek kapkodni a fejét az esedékes törlesztések alkalmával...

Felvetődik a kérdés, hogy vajon ki követi Feribácsit a "trónon"... ha saját maguk közül keresnek valakit, nehéz lesz támogatókat maguk köré gyűjteni, bár a sokszínű ibolya a friss tavaszi szélben könnyen elhajlik, de benne van számára a pakliban hogy a sárban ragad.

Amennyiben külső embert kérnek fel, csak Bokros jöhet szóba, aki állítólag szakember, valójában viszont nincs mégegy olyan féreg a földön, aki képes olyan megszorításokat eszközölni szemrebbenés nélkül, mint ő. Azzal, hogy minden országlakón havonta +10.000 ft-ot vasalunk be, mindenki tud megszorításokat eszközölni, meg válságot kezelni, csak ehhez pofa kell, ami a mi kis Lajoskánknak van bőven, viszont ebben a helyzetben nem ez a megoldás, sokkal inkább a monetáris és fiskális politikát kell összehangolni, lehetőleg az exportot és a mezőgazdasági termelést serkentve.

Az előrehozott választások a fidesz szempontjából jó is meg rossz is, mivel túl hamar szakad a nyakukba a sok szar. Nyilván ők sem hülyék, és erről ők is tudnak, emiatt is sejthető, hogy a fidesznek az mszp-vel ellentétben van válságkezelő programja, amit természetesen nem akarnak megszellőztetni, mert az mszp simán lenyúlná. Az előrehozott választások mellé húz még a jobbik is, hiszen jelen állás szerint csak ők jutnának be a kis pártok közül, 1 év alatt ezt az előnyt még simán elveszthetik, ezért egyértelmű, hogy a jól bevállt módszerekkel majd balhéznak egy jót az utcákon, de célt megintcsak nem érnek el vele, mert a demagóg média eztis hozzáköti majd az orbánutálat erősítésére.

Apropó Orbánutálat...

ezzel az országgal az a baj, h mindenki csak két színt lát...feketét és fehéret, balt, és jobbot, és a másik baj az, hogy az ország nagy része csak az orbán utálat köré csoportosul...de ha jobban belegondolunk, senki se tudna semmi olyat mondani, amiért valóban utálják...csupán utálják, mert az a trendi, vagy mert ezt mondta nekik valaki, vagy mert nem úgy áll a haja, ahogy az nekik tetszik...

Lehet, hogy nem ő a legjob megoldás, de az meg biztos, hogy ha maradunk a feketénél és fehérnél, akkor ő és pártja még mindig jobb választás, mint a haverikutyás mszp, élén Feribácsival, vagy más mutyizó exkomcsival...

Ettől függetlenül bízom abban, hogy Viktorka meggondolja magát, és beírja a nevét a fidesz EP lista élére, és kapunk helyette egy friss húst, akin aztán kevésbé lehet annyit csámcsogni, mint a megkopott, már őszülő, túljáratott "Győztesen"...

20 éves az SzDSz.

Az SzDSz azóta küzd, a kirekesztés, a sovinizmus, a nacionalizmus és a rasszizmus ellen, jelenleg a kormány egyik bérlakatja. Semmit nem tud keresztülvinni, egyik csomagot ötli ki a másik után, de ezeket egyszerűen lehetetlen megvalósítani, mert az ellenzék rendszeresen instruál, destruál, obstruál és menstruál, főleg a Fidesz és mögötte Orbán Viktor, és ezt Orbán Viktor nem most kezdte.

1989-ben a Hősök terén mit mondott? Hogy a kommunistákat a földbe kell döngölni, hát mi ez ha nem a színtiszta kirekesztés? Hát lehet egy csodálatos utópia letéteményeseivel, akiknek tevékenysége 100 millió halottnál többet nem igényel. Lehet így beszélni? -Nem! És utána mit mondott? -A szovjetek távozzanak! Így beszélt azokról, akikkel 45 évet éltünk békében barátságban. Hát mi ez ha nem a színtiszta nacionalizmus, irredentizmus és sovinizmus?

Kérem a metró már rég kész lenne, de éjszaka az ellenzék, feltüzelve Orbán Viktortól, Árpád-sávos stop jeleket mutat az alagútban.

Természetesen könnyű volt az Orbán-kormány dolga, mert mi konstruktív ellenzék voltunk, ezért sikerül a külső és belső adósságot leszorítani, az inflációt leszorítani. Mondok egy nagyon egyszerű dolgot, csak hogy értsenek. Tudomásul kell venni, hogy a világ mára multikulturális lett, tehát aki azt mondja, hogy annak a posszibilis nyugati befektetőnek ne adjuk el az ivóvizet, az micsoda? Kirekesztő, irredenta, soviniszta rasszista, nem?! Ezt így kell látni.

Kérem, miket építettek? Hát a párkányi-híd, kérem az maga az irredentizmus, hát a párkányi-híd az a virtuális Trianon, ami mögött ott settenkednek ezek a szélsőséges, feltüzelt figurák. Nemzeti Színház, már önmagában kirekesztő. Melyik mozit hozták rendbe? –Uránia Nemzeti Filmszínház. Érzik a színtiszta kirekesztést? Hát a Terror Háza az a kirekesztés fészke, hogy lent ott van hogy bűnösök fala. Hát honnan veszi a bátorságot az ellenzék, hogy konkrétan a Fidesz, amely mögött Orbán Viktor áll hátizsákkal és közben kacsintgat? Csak egy kicsit gondolkodni kell, erre tanít 20 éve az SzDSz.

Hát ma már egy baloldali gondolat nem is hallatszik, mert mindent túlharsog az ellenzék elsősorban a Fidesz, illetve Orbán Viktor által gerjesztett nacionalizmus, sovinizmus. Kérem megállapították, hogy Orbán Viktor személyesen, elváltoztatott hangon egy ürgebőr fülű tésztaszűrőbe beszélve rendszeresen betelefonál Bolgár úrnak, és bomlaszt és destruál. Abban a műsorban ahol Bolgár úr mindent elkövet Oros Józseffel kéz a kézben, hogy a műsort kiegyensúlyozza. És a legújabb, a fotókon megállapítható: - ki volt a dunaszerdahelyi futballstadion kemény magjában az ellenzék vezére, hátizsákjában irredentizmussal, ürgebőr sapkában? –Maga Orbán Viktor.

20 éves az SzDsZ.

 

(forrás: showder.hu)

"Az ánusz és a vénusz között nem túl sok a különbség."

Nyilván senkinek sem kell ismertetni, hogy gyönyörű országunkat milyen mocskos, aljas események színesítették a tegnapi napon. Elnyomott, meg nem értett, mindenki által üldözött szegény melegeket dobálták, ütötték, verték...

Mégis miben bíztak? Miben, amikor papnak öltözötött "ember" egy kereszttel imitál kéjelgést? miben, amikor a fél várost megbénítják csak azért, mert párszáz rózsaszín szoknyás elmebeteg reklámozza magát az utcán?

Persze ilyenkor egyből beindul a homokszem gépezet, és jönnek az ahhoz hasonló dolgokkal, mint pl. "ha nem tetszik, nem kell nézni"... DE MÉGIS HOGY BAMMEG? 1 hónapja csak ez szól a tv-ben, rádióban, mindenhol ezt olvasni a neten, és egy egész napra felborítják a város közlekedését. Valaki árulja el, hogyan ne vegyünk tudomást róla?

Apropó közlekedés... mindenféle képpen ironikus, hogy szinte több rendőr védte a melegeket, mint ahányan azok felvonultak. Mégis miért? Hol van ez a sok semmirekellő, mikor 12 éves purdé késel a blahán? Hol van ez a sok semmirekellő, mikor a bácsinak minden éjjel kifosztják a kertjét, és végső elkeseredésében a kiutat csak az elektromos kerítésben látja? Hol vannak, mikor többséget kell a kisebbségtől megóvni?

Horn Gabika szerint ilyen események európa más országaiban nem történhetnek meg. Érdekes, más európai orszgában olyan esetekről se hallani, hogy a miniszterelnök a választási győzelem után, zárt körben bevallja, hogy tulajdonképpen szart se csináltak, és mikor kiderül az egész, még büszke is erre! Európa más országaiban a már említett kisebség nem terrorizálja a többséget, és semmi képpen sem aszisztál ehhez a rendőrség.

De ez még mind rendben is lenne, mert magyarországon élünk...

Vicces az is, hogy természetesen a díszmagyaroknak árpád sávos zászlócskával kell tojást dobálni, mert eme nemzeti jelkép elengedhetetlenül szükséges minden ilyen alkalomra. Kár, hogy szegények még nem tudják, hogy ez kb a rózsaszín tangákkal és a vörös parókákkal van egy szinten. És itt most nem a zászlót minősítem, hanem az embert.

Újdonsült nagy szerelmem, Lévai Katalin, eu-s parlamenti képviselő, aki Szeteyvel utazott együtt egy rendőrlimuzinban, az ellenük irányuló támadás miatt elképesztőnek nevezte a Budapesten

"uralkodó lincs- és pogromhangulatot"

Kiscsillag, ha egy önmagát felvállaló meleggel vonulsz fel egy melegfelvonuláson egy olyan országban, ahol a kis barátaid által elkúrt évek miatt a kisfarokkomplexussal rendelkező díszmagyarok minden, tömegeket megmozgató rendezvényen a melegekkel egy színvonalon "megmutatják magukat", akkor ne kezdj el sírni, ha a hajadon landol a tojás. Az különben is jót tesz a hajnak, eztis egy díszbuzitól tudhatjuk.

Meleg büszkeség? Mire büszkék? Egy egyszerű genetikai gixer miatt ők a kukira gerjednek, és nem a puncira. És ez olyan jó? Érdekes, én meg nem, mégsem vagyok ezzel több, vagy kevesebb. Sőt, a pedofília is ugyanilyen genetikai gixer, melyhez gyakran hozzájárul a gyermekkorban történt negatív sokkhatás is akár, amit biztos nem az első csók okoz az oviban. Ott tartunk, hogy a melegfelvonulás indokait ha a pedofilok felvonulásához felhasználjuk, ugyanazt az eredményt kapjuk. A kérdés már csak az, hogy akkor a pedofilok miért nem vonulnak, és a melegek miért?

Mielőtt vádolna valaki, nem vagyok homofób. Ők is ugyanolyan emberek, mint bárki más. Csak azt nem értem, miért reklámozzák magukat, ha ugyanolyan jogokban részesülnek, mint az átlag ember (esetleg meg kell találni néhány kiskaput), miért provokálják a többséget, és ami a legfontosabb, miért lepődnek meg, ha a provokáció nem tetszik valakinek?

És ami a legfurcsább... miért pont a melegfelvonulás előtt likvidálják a kuruc.info-t, és társait???

11:59
Egy Audi járművekből álló konvoj érkezik a Gerbeaud cukrászda elé, egy idős nyugdíjas nénit majdnem elgázolnak.

12:00

Ferenc halálpontosan megérkezik a helyszínre, és mivel kibaszott jó fej, a testőröket a Q7-esekben és az A8-asokban hagyja.

12:03
Szetey Gabi hívja Ferencünket, hogy Lendvai Ildikó lenyúlta Navracsicsot, ezért ma is nemi szerv nélkül telik a munkaideje.

12:13
Ferenc nyugtalan, ezért egy pohár ásványvizet kér a pincértől, buborék nélkül, a pohár alá pedig szalvétát kér alátétként.

12:14

Az ajtón fiatal csoport érkezik a Gerbeaud kávéháza, akik Ferenc mellé érve megjegyzik, hogy "Táncolj Feri, búcsúbuli".

12:15

Ferenc jót nevet rajta, majd meghívja őket egy adag rákóczi túrósra.

12:21

Daróczi Dávid érkezik a Szeteyvel, akik ebédidőben egy habos cappuccinot fogyasztanak el, úgy tűnik, Szetey mégsem marad nemiszerv nélkül.

12:32
Ferenc felhívja Annát, aki jelzi, hogy éppen a nagykörúton áll, ahol a csőcselék éppen spontán tűntetést tart, céljuk, hogy elérjék, minden parkban legyen óvszerautomata.

12:33
Ferenc kikéri második ásványvizét, amihez ezúttal kávét is kér, édesítőszerrel, tejszínnel, és fokhagymás pirítóssal.

12:40
Megérkezik Anna, aki magával hozta Zeuszt is.

12:41
Aktív kommunikációba kezdenek, az első téma a rendőrségi drogmegelőzés kérdése.

12:43
Ferenc magához hívja a pincért. Anna forró csokit rendel, cukor nélkül.

12:44
Anna szippant egy nagyot a fehér csodából, közben kielégíti Zeuszt. Daróczi és Szetey együtt távoznak a mellékhelyiségbe.

12:45
Megérkezik a forró csoki, Zeusz rámászik Ferenc lábára.

12:51
Daróczi és Szetey éppen menni készülnek, és köszönés képpen pár szót váltanak Ferencékkel. Szetey rögtön az őt érdeklő témára tereli a hagsúlyt, Annát Havas Henrik testi adottságairól kérdezi.

12:59
Darócziék eltávoznak, Zeuszt alig lehet visszafogni, mert nagyon rágerjed Szeteyre.


13:01
Anna egy adag fagylaltkelyhet rendel, majd újra szippant.

13:04
A fagylalt megérkezik, Zeusz ismét rágerjed Ferencre, mivel nem kap Annától fagyit.

13:06
Ferenc megtörli szemüvegét, majd a Klárával folytatott erotikus játékokról kezd beszélni, és Annától kér tanácsot, hogyan tudnák feldobni szexuális életüket.

13:11
Anna a csoportterápiát ajánja, a tarifák kedvezményesek, csak most 700eurót kér.

13:13
Ferenc a hosszas beszélgetés után elfogadja az ajánlatot.

13:17
Annát egyik külföldi ügyfele keresi telefonon, közben Zeusz rátámad a szomszéd asztalnál ülő nyugdíjas nénire.

13:19
Megbeszélik az időpontot, péntek este 7kor Ferenc taxit küld Annáért.

13:21
Anna udvariasan elköszön, hiszen 14:50kor indul a gépe Londonba. Ferenc felkínálja, hogy kiszállítatja Annát a reptérre, természetesen a gyorsforgalmi utat le is zárajta, hogy időben kiérjen.

13:22
Anna elfogadja az ajánlatot, majd gyorsan távozik az A8-assal. Ferenc kéri a számlát.

13:26
Megérkezik a számla, Ferenc fizet, majd ő is távozik.
Ma estémet nem szenteltem a híreknek, kaptok helyette cuki képeket:

Anyu és apu elkísérte a kicsifiút bulizni:


Valamint íme a nap kérdése:

Vajon fiú vagy lány a bal szélső élőlény?
Fáradt esténk főhíreként mindenféleképpen a Díszmagyar Kanadában témát tálalnám. Nevetséges, hogy egy ilyen ártalmatlan embertől rettegnek a juharleveles ország vezetői, ugyanakkor azt is meg kell említenünk, hogy díszmagyar barátunk is felnőhetne már.

Ha már az utcai pajzánkodásnál tartunk, érdemes megemlíteni, hogy az adatvédelmi biztos is fél. Igaz ő nem a díszmagyaroktól, hanem a magukat kevésbé hasznosnak érző honfitársaink személyiségi jogainak sérüléseitől. Igazán szép és nemes cselekedet mindkettő, viszont folyton az jár a fejemben, (és bár zsendülő koromban megtanultam, hogy a történelemben nincsen "ha", max haha) hogy mi lett volna, ha a Zsanett ügy idején is videóznak a biztosurak. Talán fény derülhetett volna Zsanika kislányos vízióinak legsötétebb részleteire is, és abban is biztos vagyok, hogy Kovi sírva könyörgött volna a felvételért. Vagy sem.

Kevenc politikusom, Ledvai Ildikó szerint Viktorka lélekgyilkos. Ez esetben ne tekintsünk el attól, hogy Ildikó pedig illúzióromboló, hiszen már az sem mindegy, hogy ki miként gondol a megélhetésére:
Kettős látásmód árnyékolja be az országot, mondta Lendvai Ildikó. Egy felmérés szerint a családok 15 százaléka látja úgy, hogy nem él meg jövedelméből, 85 százaléka a familiáknak viszont úgy érzi, hogy elboldogul a keresetéből. Ám ha ezektől a familiáktól azt kérdezték, magyarázta az MSZP frakcióvezetője, miként vélekednek más családok megélhetéséről, akkor azt becsülik, hogy 66 százalék nem jön ki a befolyó pénzekből. Azaz Lendvai szerint senki nem a reális helyzetből indul ki. Az a politikai erő, amelyik pedig gerjeszti ezt a hangulatot, egyszerűne lélekgyilkos. (Ez a Fidesz lenne.)
(forrás)
Ez azért szomorú, mert Ilidkó drága megint csak azzal jön, hogy mindenki szar, csak ő a fasza csaj. Ehhez kapcsolódóan még úgy érzem, meg kell hogy mutassam a nap képét, ahol Feri Ildikó hűs árnyékában pihen. Hát nem idilli?

A másik kedvencem, diákkori nagy szerelmem, akit hajdan Istennőnek tekintettem, mindenki Ágija szeptembertől újra elkezdi űzni az ipart. Ezúton szeretnék a nyári hónapokra hónaljszagmentes, fagyiban gazdag jó pihenést kívánni, illetve szívből remélem, hogy szeptembertől újjult erővel vetheti bele magát a mélybe.

Végezetül, aki esetleg még nem fáradt volna le, annak ajánlom az ország totóját, illetve egy tanulságos olvasmányt a legelvetemültebb állatfajáról, az emberről.
Először is mindenkinek a nénikéjét. Aki meg magára veszi, annak biztosan megvan rá az oka, és a továbbiakban úgy érzem, nem feltétlen kell egymás társaságát keresnünk, ugyanis a későbbiekben még netán magára ismer 1-2 bejegyzés alkalmával.

Másodsorban leszögezném, hogy nem vagyok normális. Ezt már több alkalommal, több helyen sikerült saját magamnak és másoknak is bizonyítanom. Ennek ellenére véleményem szerint ez csak jó, mert ki szereti a normális embereket?

Végül úgy gondolom, hajtsuk álomra a fejünket eme csodás nap után, hiszen ha jó helyen voltunk jó időben, és éppen eleget nyaltunk az illetékes személyeknek, akkor talán nem csapott a házunkba villám, és a szokásos földrengéseket is megúsztuk.