Ezen is túl vagyunk. Az eredményeket mindenki ismeri.

Az, hogy az mszp és jobbik azonos szinten áll, lehet azzal magyarázni, hogy nem mentek el a szocik szavazni, lehet azzal, hogy megerősödött a "szélsőséges" nézet az országban, lehet azzal, hogy nem népszerű a bajnai (direkt kis betűvel) féle válságkezelés. Arra természetesen nagy szerelmem, az egyetlen lendvai ildikó (szintén direkt kis betűvel) sem mert kitérni, hogy talán az elmúlt 7 év elkúrása, abból is az elmúlt 3 év masszív szopatása miatt tart a maszop ilyen mélyrepülésben. Arra nem gondolnak, hogy erről csak ők tehetnek, senki más. Az elsőosztályú médiamegnyilvánulásokból természetesen nagy adaggal kaptunk tegnap estére, hiszen lendvai értelmezésében a választó nép felhatalmazta őket, hogy folytassák a válságkezelést. Valamint hogy számítottak erre, hiszen a közvéleménykutatások is ezt jelezték. Érdekes, nem olyan rég még az volt a szocik fő mondata, hogy ők nem közvéleménykutatást akarnak nyelni, hanem választást, és a közvéleménykutatásokkal nem kell foglakozni. Hova tűnt ez a szemlélet? Ezt is elkúrták? Meglátásom szerint talán ideje lenne most már kormányozni is, nem csak kezelni, csak ugyebár azt meg nem tudnak. Az este folyamán elhangzott az elmúlt időszak legaljasabb mondata is. Mégpedig hogy a nemzetmegmentő szocialisták sajnálják a viharkárok áldozatait, és természetesen megsegítik őket. Süllyed a hajó gyermekeim, süllyed ezerrel, a lendvai féle patkányhorda pedig körmük szakadtával kapaszkodik és visít, és ebben a különös állapotban megpróbálnak minden lehetséges aljas kampányfogást, hátha szerezni tudnak még pár szavazót. Ez az MSZP, az igazi, aljas, gátlástalan politikai erő a magyar közéletben.

Az SZDSZ elérte azt, amire egyetlen egy nedves álmukban sem gondoltak. Még az LMP is megelőzte őket. fodor gabika (még mindig direkt kisbetűvel) megilletődött, és köpni-nyelni nemtudó hangneme szívhezszóló volt, talán a lelkem mélyén még meg is könnyeztem őket, de igazság szerint nem fog hiányozni egyik fartúró sem abból a bagázsból.

Ha már a kis pártoknál tartunk, ne feledkezzünk meg a kalapos ibi szupercsapatáról sem, ahonnan csak a pedofil hajlamú bokros lett a befutó, ő is csak épphogy. Azt hiszem ibi is eléri hamarosan célját, és a posztkomcsi mdf is az szdsz sorsára jut. Annak azért örülök, hogy bokros így kivonja magát a forgalomból ismét vagy 5 évre a magyar közéletből, ma reggel már a madarak is szebben csicseregtek, talán pont emiatt.

Aztán ittvan a jobbik. Hiába mondják a szocik, hogy számítottak erre, számítottak ők a faszt erre. Morvai (itt csak a mondatkezdés miatt nem kisbetűvel), és elitalakulata megcsinálta. Ha még egy kicsit több embert tudtak volna mozgósítani, talán még a szocikat is megverték volna. Bízom benne, hogy ha már ilyen mennyiségű szavazatot kaptak, akkor elgondolkodnak küldetésükön, és méltó módon fogják képviselni a hazánkat, gondolok itt arra, hogy az egyes szélsőséges nézetük konszolidálódik, és így valóban elérik azt, hogy helyük legyen a politikában.

A választás nyertese egyértelműen a fidesz, bár viktorkának (igen, még mindig direkt kisbetűvel, és ez már így is marad) a diadalittas ábrázata nem volt éppen szimpi. Igaz érthető egy szinten, hiszen megdöntötték az angol szocik rekordját (eddig az angol szocik nyertek legnagyobb arányban 51%-al még valamikor a múlt évszázadban, a 70es években), bár én erre azért nem lennék ilyen büszke, hogy európa legdegeneráltabb népével verseng a magyar. A maszop után a fidesznek kell legjobban átértékelni a dolgokat, hiszen megjelent a jobboldalon a jobbik is, mint számottevő tényező. A vérfideszes félbuzik rettegnek tőlük, pedig el kell fogadniuk, hogy ha nem lépnek, nem kezdenek tárgyalásokba a jobbikkal, akkor ugyanazon a lejtőn találják magukat néhány héten/hónapon belül, mint a szocik, és csatlósaik. ugyanez igaz a jobbikra is, nekik is kezdeményezniük kell, hiszen összefogás nélkül egyik párt sem fog tudni hosszútávon érvényesülni.

Gratulálok minden kijutott képviselőnek, írigylem őket, 5 évig ingyen kaja, igyen lakás, ingyen kurva, ingyen buli, és csak annyi a dolguk, hogy minden nap bemennek abba az építészetileg szépnek nem mondható épületbe, és olykor belebüfögnek egy keveset a májkrofonba. Hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raverdesigner.blog.hu/api/trackback/id/tr881170951

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.06.08. 18:22:17

Inkább vissza a kómábaHa Toller László a majdnem napra pontosan három évvel ezelőtti balesete után hirtelen magához térne, egy alapos körülnézés után azt hiszem a zártosztályon kötne ki. Felfoghatatlan lenne számára az az eszméletlen változás, ami ez alat…

Trackback: Mindenes 2009.06.08. 11:02:25

Ha Fodor lemond...Ha Fodor Gábor lemond, akkor az SZDSZ-nek hajszálnyi esélye sem marad arra, hogy a közeljövőben (értsd 2-3 év) meghatározó politikai erő maradjon. Az EP választásokon elért silány eredményük több kérdést is felvetett, többek között…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.06.08. 18:24:12

"pedofil hajlamú bokros"

Mi ez a baromság?

Mr.RaverDesigner 2009.06.08. 21:31:51

@Fedor:

ha ránézek, egy tipikus idősödő, tinilányokra bukó szatír képét vizionálom magam előtt, de ha csak ez az egy dolog, ami zavar, az már jó :P
süti beállítások módosítása